Szerintetek (várhatóan) 430 ponttal megnyugodhatok, ha Pécsre jelentkeztem orvosira?
Szerintem felvesznek.
De nem tudhatjuk a többi jelentkezőnek hány pontja lesz/van, így csak találgatni lehet sajnos.
Valszeg nagyon nem leszek népszerű, de elképzelhető hg kevés lesz. Szerintem olyan 425-430 körül várható majd a ponthatár. Szegede, Debrecenben, Pesten még nyilván több. Értelem szeruen nem azért mert azok hudemennyivel jobb egyetemek, hanem a földrajz miatt. Vicces, hogy pár éve még elképzelhetetlennek tartottam mondjuk a 445-450es leleaktani hatart most meg...bmeg mindenesetre drukkolok mindenkinek hogy sikerüljön a kivalasztott egyetemre bejutni.
Nálunk a faktos csoport legrosszabbika 93 pontos bioszt írt, kemias atlag még 89 lett. Persze ehhez még jön a szóbeli, s ugye sajna rontani is tud az ember.
Még 3 kozepsuli van a városban, s ott is elég jók lettek az írásbelik. Persze ebben benne van, hogy azért nem mindenki orvosira készül.
Hogy érted azt, hogy a földrajz miatt? Az országban ezen a 4 helyen van orvosi egyetem, de ez nem olyan dolog, ami idén következett be, így volt már tavaly és évekkel ezelőtt is.
Nekem amúgy nincs már min izgulnom. :) De erősen kétlem, hogy ilyen magas lenne hirtelen a ponthatár. Tavaly is voltak, akik vészmadárkodtak, hogy úristen, szerintük még valami 5-10 pontot nőni fog, aztán épp az ellenkezője történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!