Melyik egyetemet/főiskolát választanátok ezek közül?
Dunaújvárosi Egyetem
Pannon Egyetem
Tomori Pál Főiskola
Gazdasági szakokról van szó
Pannon
Egyfelől itt tanulok amúgy is (veszprémi vagyok szóval adta magát), Tomoriról jót még nem hallottam, a Dunaújvárosit nem ismerem.
Ha ezek közül kell választani, akkor a Pannont választanám, mivel szeretem Veszprémet, és itt legalább Veres Zoltánt ismerem – nem volt anno rossz tanár.
A Dunaújvárosival az a gond, hogy még csak gazdasági tanszéke sincs (a honlapon felsorolva), valószínűleg ez egy teljesen új képzés.
Azt vedd számításba, hogy óriási a közgazdász túlképzés, ezért tényleg nem mindegy, hogy hol végzel. Nem csak ez számít, de ez is. Azért mondják sokan a Corvinust, BGF-et, Pécset, mert ezek ismertek – ez nem azt jelenti, hogy máshol ne lehetne megtanulni a szakmát, csak azt, hogy esetleg a munkahelyek, HR-esek is az ismertebbeket részesítik előnyben. Ezt azonban simán lehet ellensúlyozni (és kell is) azzal, hogy már az Egyetem első évétől (!!) kezdve elmész mellette gyakornokként dolgozni szakmai helyre (azaz nem pizzafutárnak, vagy nyomdába csomagolni – hanem például marketing asszisztensnek); kimész egy évre küldöldi ösztöndíjra; és csinálsz kiegészítő képzéseket például Google AdWords certifikációt.
Nyugodj meg, a Corvinusra is járnak hülyék, kiábrándítóak a tapasztalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!