Milyen a történelem OKTV?
Hát egész nehéz. De persze ez attól függ, hogy te mennyire vagy szorgalmas és tanulsz, meg persze hogy milyen a tanárod.
Én egyszer voltam, az idén töri OKTV-n. Nálam az a helyzet volt, hogy a tanárom beírt hogy induljunk a tudtunk nélkül és két napra előre szólt. Csak az ajánlott irodalmat tudtam átnézni valamennyire. De így is kb 5 ponttal maradtam le a továbbküldési ponthatárról.
Bár én igen sokat tanultam törit, mert mindíg jó gyerek akartam lenni.
Na szóval igen, elég nehéz, ha tovább akarsz jutni nagyon kell készülni rá, sajnos nemtudom hogy a következő fordulókban mi lesz vagy van, de a szóbeli része gondolom sokkal nehezebb, amikor idegenek elött kell egy témáról, dumálni. Nekem ez lenne a legnehezebb.
Na de szóval ha tanusz akkor elég könnyú az első kör, a többiről nemtok nyilatkozni.
Ja és még annyit, hogy ha nem számítasz rá hogy első 10 ben benne leszel az országoson, megéri elmenni új tapasztalat, a feladatokkal kapcsolatban, hogy milyenek lehtnek, a vizsgahelyzet megtapasztalása, meg hasonlók. Sokat segít az érettségihez, meg a szóbelikhez, hogy ne parázz, ha olyan vagy. Én mindíg is félőske mag parázós voltam de előrehozott érettségiket tettem le és ilyen oktv re mentem. Semmi kiemelkedő eredményt nem értem el, de motani érettségihez sokat segített. Egyáltalán nem izgultam és szépekk lettek az eredményeim mind 90 felett sikerült,
Szolval érdemes elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!