Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ide mit lehetne írni? Ember...

Ide mit lehetne írni? Ember tragédiája.

Figyelt kérdés

Értelmezze Ádám, Éva és Lucifer szerepét, kapcsolatát, egymáshoz való viszonyát a tragédiában!

Oké, hogy elkezdem Madáchcsal, meg mondok egy-két szót az ember tragédiájának keletkezési körülményéről, de ezek után pontosan mit?

Elemezzem le színekre bontva a szereplők szerepét, kapcsolatát, viszonyát?

Pontosan mit is mondjak ezekről?

2010. jún. 16. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
2010. jún. 16. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem volt 2 éve egy ilyen tételem: „Mutassa be Madách Imre Az ember tragédiája című művében a szereplők viszonyait és konfliktusrendszerét!” Kidolgoztam elég rendesen, ha dobsz egy mail-címet, szívesen elküldöm. :)
2010. jún. 16. 09:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Sokat segítenél.

logitech18[qkac]citromail[pont]hu

Sorry, nem akarok spameket kapni. :D

2010. jún. 16. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Megint én. Valami nem OK, először azt írta ki, hogy érvénytelen az e-mail címed (igen, átírtam a kukacot meg a pontot :D), most meg Mailer Daemon... Biztos jól írtad? :D
2010. jún. 16. 10:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Jónak kellene lennie.

Mind1, adok egy másikat. :D

tortabevono1[qkac]gmail[pont]com

2010. jún. 16. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez tök érdekes kérdése, nemtom hogy már melodódot e. De az eggyik kedvenc művem az ember tragédiája. Írta egy remk dolgozatot is belőle. Ha kell segíttség, még én is tok segítei.
2010. jún. 16. 12:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Minden segítséget megköszönök. :D
2010. jún. 16. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!