Ide mit lehetne írni? Ember tragédiája.
Figyelt kérdés
Értelmezze Ádám, Éva és Lucifer szerepét, kapcsolatát, egymáshoz való viszonyát a tragédiában!
Oké, hogy elkezdem Madáchcsal, meg mondok egy-két szót az ember tragédiájának keletkezési körülményéről, de ezek után pontosan mit?
Elemezzem le színekre bontva a szereplők szerepét, kapcsolatát, viszonyát?
Pontosan mit is mondjak ezekről?
2010. jún. 16. 09:31
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Szia! Nekem volt 2 éve egy ilyen tételem: „Mutassa be Madách Imre Az ember tragédiája című művében a szereplők viszonyait és konfliktusrendszerét!” Kidolgoztam elég rendesen, ha dobsz egy mail-címet, szívesen elküldöm. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Sokat segítenél.
logitech18[qkac]citromail[pont]hu
Sorry, nem akarok spameket kapni. :D
2010. jún. 16. 09:47
4/7 anonim válasza:
Megint én. Valami nem OK, először azt írta ki, hogy érvénytelen az e-mail címed (igen, átírtam a kukacot meg a pontot :D), most meg Mailer Daemon... Biztos jól írtad? :D
5/7 A kérdező kommentje:
Jónak kellene lennie.
Mind1, adok egy másikat. :D
tortabevono1[qkac]gmail[pont]com
2010. jún. 16. 10:12
6/7 anonim válasza:
Ez tök érdekes kérdése, nemtom hogy már melodódot e. De az eggyik kedvenc művem az ember tragédiája. Írta egy remk dolgozatot is belőle. Ha kell segíttség, még én is tok segítei.
7/7 A kérdező kommentje:
Minden segítséget megköszönök. :D
2010. jún. 16. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!