Eü-i Szakiskola után mehetek majd egyetemre?
Azt tervezem, hogy miután 2 év múlva befejezem az eü-t, megkapom az OKJ-t 3 év után, és még 2 évet maradok, hogy érettségit szerezzek, egyetemre megyek majd, hogy patológusnak vagy valami ilyesminek tanuljak (még nem döntöttem el, de van rá időm).
Nos, pénteken valaki kioktatott engem, hogy nem mehetek egyetemre így, hogy szakiskolában vagyok. Szerintem de, kicsit elbizonytalanodtam...
Úgy mehetsz felsőoktatásba, ha van
érettségid -
Szakgimi után mehetnél
(Szaksuli után meg csak
ha megvan az érettségi)
Köszönöm! :)
Nekem se tetszik, de amellett, hogy így alakultak a dolgok, a szociális gondozó és ápoló OKJ-val majd szinte bárhova el tudok majd menni dolgozni ha nagyon rá leszek szorulva.
Utána azt terveztem, hogy elvégzek egy sima masszőr OKJ-t, mivel már óvodás korom óta masszírozok mást, így könnyen megy, viszont nem lenne kedvem egész életem át csinálnom, szoc. gondozóhoz pedig annyira sincs kedvem. Meg aztán, nem mintha annyira nagy karriert futhatnék be patológusként, de engem mégis jobban vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!