Mérnökinformatikus szak mennyivel nehezebb mint egy műszaki menedzser szak?
Minden szava igaz, a mondat pedig rendes mondat.
Na de koncentráljunk a Kérdező kérdésére!
Kérdező, a műszaki menedzser szakot régen valakik kitalálták, de a koncepció nem működik, két oknál fogva.
A) Ha még nem csináltál életedben konkrét munkát, akkor ne akarj menedzselni semmit. Én felerészt pont ilyen generalistákkal dolgozom, akik még életükben nem hoztak létre semmilyen terméket, csak elvégeztek egy menedzser szakot, és most osztják az észt azoknak, akik dolgoztak már – ég és föld a különbség azok között, akik valaha dolgoztak már és azok között, akik már óvodás korukban azt felelték a "mi akarsz lenni?" kérdésre, hogy "vezető" meg "menedzser".
2. Nem fognak elfogadni az emberek, akiket menedzselni akarsz. A műszaki menedzsereket nagy általánosságban lenézik a mérnökök.
Elméletileg egyébként való igaz az, hogy az IT menedzsereknek elég csak érteniük a technológiákat és a fontosabb problémákat, nem kell tudniuk konkrétan programozni. Mégis, én azt látom, hogy aki eleve menedzserként kezdi, az soha nem fejlődik fel a valódi megértés szintjére, és az emberek se fogadják el. Én most pont egy ilyen menedzseri székben ülök, de állandóan azzal kell nagyképűsködnöm, hogy miket csináltam 10-15 éve, mert különben nem hiszik el, hogy értek hozzá.
A mondat hibás, az állításod pedig egészen addig hazugság, amíg nem bizonyítod.
Azzal egyetértek, hogy koncentráljunk a kérdező kérdésére. A te hozzászólásod viszont nem erre a kérdésre adott választ ismét (ismét kiütköznek a szövegértési problémák), tehát nem értem miért lenne itt helye. Attól eltekintve is, hogy torzítasz és butaságokat írsz, szorítkozz a feltett kérdés megválaszolására.
Kérlek, elemezd, hogy hol hibás a mondat!
Ja, hogy ez már nem megy. Pedig rém egyszerű lenne.
Ennyit rólad.
Semmilyen butaságot nem írtam az előző hozzászólásomban sem, ha valamivel problémád van, válaszolj rá tárgyilagosan, ne személyeskedj.
Miért kéne nekem elemezni? Ha nem látod a hibád, az már nem az én problémám.
De butaságot írtál, eleve nem a kérdésre válaszoltál. Ennek 2 oka lehet, szövegértési probléma, illetve figyelmetlenség. Nálad melyik?
És továbbra sem szép dolog másnak kiadni magad az interneten, mint aki vagy!
Nincs itt az ideje, ugyanis ez nem egy személyeskedős fórum. Természetesen könnyedén tudom igazolni, hogy ki vagyok, de neked nem fogom mert nem tartozik rád.
Viszont az állításodat, hogy én ne tudnék egy mondatot helyesen leírni, a sok személyeskedés helyett se sikerült bizonyítanod, mivel csak egy troll vagy. A beszélgetést mint arra alkalmatlannal lezártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!