Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mik számítanak büfészaknak?

Mik számítanak büfészaknak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 19:18
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
42%
Igen, a debreceni TK, az a református tanító képző. Komolyan látszik, hogy ki jár oda :D veszedelem
2010. jún. 15. 23:04
 22/37 anonim ***** válasza:
65%
a Corvinus mióta büfésuli :D?
2010. jún. 15. 23:59
 23/37 anonim ***** válasza:
55%
Corvinus régóta:) Bekerülni nehéz, bennmaradni nem. És, mikor a corvinuson kezdenek azzal, hogy A legjobb gazdasági szakembereket a BGF-en képzik, de itt a BCE-n képzik azokat, akik az ő főnökeik lesznek, az nekem már nagyon adta :D
2010. jún. 16. 00:05
 24/37 A kérdező kommentje:
Corvinusról én is hallottam, hogy büfé, főleg egy-két szakjáról, de arról nem nyilatkozom, nem ismerem.
2010. jún. 16. 00:06
 25/37 A kérdező kommentje:
BCE-s ismerösöm a BGF-re szeretett volna jobban menni, mert azt jobbnak tartotta és bánta a BCE-t, közgáz szakon. Szegeden azt mondták, hogy könnyebb bekerülni a SZTE GTK-ra, de sokkal nehezebb elvégezni. Szegedi Juhász Gyula főiskolai kar is büfé, főleg így, hogy a nehezebb szakokat a Bsc-vel elvitte a TTIK, tőlük.
2010. jún. 16. 08:19
 26/37 anonim ***** válasza:
42%
Ha valamit, akkor az ilyen jellegű kérdéseket szánalmasnak tartom, hogy mi büfészak.A maga nemében minden szak ér valamit és azt gondolom, és nem csak gondolom, hanem tudom is, hogy kellő szorgalommal bármit ellehet érni.Gondolok itt arra, hogy TELJESEN mindegy, hogy melyik iskolát végzed el(corvinus vagy kodolány) ha van szorgalmad és megtanulsz 2,3nyelven, bejársz órákra és igyekszel 110%-on teljesíten, jól hallottad, akkor igenis lesz munkád.Ahogy említettem teljesen mind1, hogy melyik iskolát végezted el.Egy komolyabb cégnél felvételi vizsga van, ahol egyáltalán nem számít, hogy Te melyik iskolából jöttél, hanem az, hogy mit tudsz.Ha egy cég úgy kezdi, hogy ilyen és ilyen iskolák diplomásai kíméljenek az egy kamu cég.Nálunk fejlettebb országokban egy komolyabb cég ezt nem engedheti meg magának, hogy leszólja valamelyik iskolát, ha az egyén szakmailag jó.Hozzáteszem jogsértő is, mert hivatalosan mind diploma ugyanannyit ér a törtvények értelmében.És igen, ismerek olyanokat akik nagy corvinusosok, meg eltések és ma munkanélküliek.De olyat is, akik csak főiskolát végeztek, de kiváló eredménnyel és ma felsővezetők.Ami a jogász és az állítólagos bűfészakokat illeti:Úgy fogalmaznék, hogy igen sok jogászt képeznek és sok olyat, aki ilyen "sokak szerint semmit sem érő szakon végzett", de olyan aki tudná is a szakmáját még mindig nagyon kevés van.Jó szakemberekből még mindig hiány van...még mindig hiány van 2-3nyelven beszélő jogászokból, kommunikációs szakemberekből és hasonlókból.
2010. jún. 16. 08:32
 27/37 A kérdező kommentje:
Persze, szerintem is sok okos elhivatott ember van a leggagyibb sulikban meg szakokon. Büfészakon azt értem, hogy olyan szak amit gyenge képességgel és elhivatottsággal is el lehet végezni, és sehová sokan csak a papír miatt mennek, mert valahogy BME bármely mérnöki szakra kevesebb olyan embert képzelek aki motiválatlan és nem túl jó képességű, mint pl. Király Zsigmond Főiskola bármely szakára.
2010. jún. 16. 09:31
 28/37 A kérdező kommentje:

"Egy komolyabb cégnél felvételi vizsga van, ahol egyáltalán nem számít, hogy Te melyik iskolából jöttél, hanem az, hogy mit tudsz."

egy jobb iskola jobb tudással jár, persze ez nem feltétlen de gyakoribb, eleve jobb képességű erősebb, jobb helyre megy, csak ritkán nem

2010. jún. 16. 09:33
 29/37 A kérdező kommentje:
"és sehová sokan csak a papír miatt mennek" :D sokhelyre-t akartam sehova helyen
2010. jún. 16. 10:28
 30/37 anonim ***** válasza:
91%

Hát igen, SZTE-JUGYU eléggé szánalmas...

Utolsó évben 4. osztályos matematika feladatokból ZH-ztak, és van olyan, aki bukta a ZH-t:)

2010. jún. 16. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!