Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tanuljam meg a töri...

Hogyan tanuljam meg a töri tételeket?

Figyelt kérdés
Kisérettsegi lesz. És nem nagyon ragad. Pl. A II. Ipari forradalom nagyon könnyen megragadt. 15 perc. Le volt írva tisztán világosan. A többi olyan érthetetlen. És nem tudom hogy értsem meg. Szóval csinálok vázlatot címszavakat úgy megy. De mikor oda beulok megkapom a tételt és írjak vázlatot elfelejtem milyet írtam és a 12 ből nem fog eszembe jutni az teljesen biztos.
2018. máj. 29. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
38%
Könnyebb ha filmeket is nézel az adott témáról, dokumentum filmek stb.
2018. máj. 29. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A zanza.tv-t ismered? Nagyon hasznos, minden tantárgy fent van.
2018. máj. 29. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
57%

Magold be. Könnyű elkezdeni, ha emlékszel az első mondatra. Csinálj úgy mintha egy vers lenne.

Én 1 hét alatt bemagoltam 10 mondatot minden tételből, és lazán átmentem az érettségin, úgy hogy pár nap múlva semmire sem emlékszem belőle és nem is értettem az anyagokat.

2018. máj. 29. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
A történések logikáját próbáld megérteni, az nagyon sokat tud segíteni.
2018. máj. 29. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!