A közgazos szakok büfészakok?
2 félév gazdasági matek
2 félév statisztika
3 félév közgazdaságtan
pénzügy, számvitel, vállalati pénzügyek, vállalatgazdaságtan..etc...etc..
egy kis ízelítő a tárgyakból:) aki ezek után lebüfézi, az menjen gépészmérnöknek.
Nem lehetetlen teljesíteni, de nem is egyszerű.
a közgázosak nem, de ha kommunikáció és médiatudomány féleséggel csak feleslegesen töltenéd az idődet,
a közgázos témában az a jó hogy sokféle munkaterületen tudod kamatoztatni
na igen...a kommédiások tényleg büfé szakosok.
csak nem értem, hogy miért említik a közgazdász képzést is egy lapon ezekkel a kamu dolgokkal.
A közgáz egy komoly gazdasági szak, telis-tele matekkal.
"A közgáz egy komoly gazdasági szak, telis-tele matekkal"
Jót nevettem...mi az a sok matek? Az analízisre érted, azt a sok matekot? Mert meg kell tanulni integrálni meg deriválni? Legalább diff egyenleteket tanultok? Hát azért egy ennyi matekkel nem szabad lenézni a kommunikációsokat. Szerintem pont egy lapra tartozik a kettő. Csak annyi, hogy a közgáznak jobb a reklámja. De egyre több a közgazdász és egyre kevesebb a pénz.
Egyik szak se könnyű az egyetemen, de nem szeretem amikor valaki egy kicsit tanulgat s akkor már leszólja a többit.
Viszlát...egy mechatronikai mérnökis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!