Scholar Europa OKJ iskolát ismeri valaki, jár/járt oda? Felvettek Animáció- és mozgókép készítő szakra, szakmai felvételi nélkül.
Csupa jókat hallottam, olvastam a suliról, tetszenek a lehetőségei, amiket kínál, de nem értem miért nincs szakmai felvételi, miért vesznek fel bárkit, aki menni akar oda egy 2 perces telefonos elbeszélgetés után. Júniusban kell beiratkozni, 8000 ft a regisztrációs díj, szerintem beiratkozok, hogy bebiztosítsam magamnak B tervként, de alapjáraton az Illyés Művészeti Akadémiába szeretnék majd járni, ahol augusztus legvégén van a felvételi. (Csak oda nem vesznek fel akárkit, de remélem én leszek elég jó, hogy sikerüljön.)
Aki járt a Scholar Europába, esetleg pont erre a szakra, attól nagyon-nagyon jól jönne egy kis vélemény! :)
Köszi mindkettőtöknek, várom még a véleményeket, főleg olyanoktól, akik konkrétan animációra járnak/tak, bár tudom az nagyon új szak ebben a suliban.
Az eltökéltséggel az a baj, hogy egy művészeti szakon lehet benned 200%, de ha tehetséged meg 0, akkor mégse fog sikerülni, és az ilyeneket kéne felvételin kiszűrni, mert mi van ha odamegyek úgy, hogy annyira le van maradva a rajztudásom, hogy kellene 1 év felhoznom? 2 éves a képzés, necces...
Szóval várom még a véleményeket, bár szerintem tuti beiratkozok, max majd váltok mielőtt elkezdődne a tanév.
Konkrétan erre a szakra járok, de aki művészeti képzésre jelentkezik azért arról feltételezhető, hogy van némi tapasztalati tudása ezen a téren, de legalábbis némi kreativitása és foglalkozik a témával.
Úgy tudom, hogy régebben is volt náluk ez a képzés, csak nem ezen a néven futott.
Kedves Kérdező!
Végül, hogyan döntöttél és miket tapasztaltál a választott iskolával kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!