Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Győri gazdinfósok! Pár kérdése...

Győri gazdinfósok! Pár kérdésem megtudnátok válaszolni?

Figyelt kérdés

Szóval úgy alakul,hogy szeptembertőlott tanulok,érdekel a szakma. Kérdésem az hogy mennyire nehéz elvégezni, matek nem vészes annyira?

Illetve, első évben milyen programnyelv esedékes, mert azt akkor gyakorolnám nyáron,valami alapfogalmam legyen,eddig pythonban programoztam.

Tesit kötelező felvenni? Úszni nem tudok sajnos. Összeségében milyen az egyetem és az egyetemi élet ezen a szakon? Gólyatáborba megéri elmenni vagy csak buliról szól inkább? Időpontot nem találtam mikor lesz esedékes idén :)

Köszönöm a válaszaitokat!

2018. máj. 21. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:

A matek nem a legnehezebb tárgy szerintem.

De egyáltalán nem könnyű, nagyon-nagyon sokan buknak elsőre, sőt másodszorra is.

Első félévben nincs prog. Csak Algoritmusok és adatstruktúrák c. tárgy. Pszeudokódot kell írni papíron.

A Phyton választható prog tárgy majd második félévtől egyébként.

A kötelező nyelv a C/C++, a második félévtől.

Tesit kötelező teljesíteni, négy tárgy van belőle.

De sokféle programmal év közben ki lehet váltani.

A szak párhuzamos megy a mérnökinfóval, mindössze a gazdasági tárgyakban (mikro, és makro) különbözik javarészt.

Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok még.

2018. máj. 21. 14:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

nyáron matekot átismételném, hiszen ez mindennek az alapja. mely témakörökkel érdemes foglalkozni, ami megjelenhet?

nálatok melyik tantárgy volt az, amire nagyon rá kellett készülni és buktatós? szorgalommal hozható, vagy nehéz lesz ez a szak? :)

2018. jún. 12. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!