2 OKJ-s tanfolyamot (rendszergazda, pedagógiai asszisztens) mennyire nehéz elvégezni egyszerre?
Figyelt kérdés
a rendszergazda 2 éves OKJ-s, a ped.asszisztens 1 éves OKJ.
Sikerülhet elvégeznem mind a kettőt jó eredménnyel?
2018. máj. 19. 09:52
1/5 anonim válasza:
Elvileg nem lehetetlen, de a gyakorlatban eléggé megterhelő kétfelé húzni az igát és nagy összeszervezést igényel, hogy ne ütközzenek az órák meg a vizsgák.
Amúgy nem értem, hogy mi értelme van ennek a kettőnek egyszerre, hiszen teljesen más területek!?
Én a helyedben inkább a rendszergazdát választanám, mert ismerősöm az és nem szakad meg a melóban, hanem egész nap fészbukozik.
A ped.assz.-el meg már Dunát lehet rekeszteni, mert minden csaj azt végzi el, így nehezebb vele elhelyezkedni és akinek sikerült ismerősöm is csak kapcsolatok, protekció révén kapott vele állást.
2/5 anonim válasza:
Ha van kitartásod és kedved mind kettőhöz mért ne? Mellesleg manapság inkább legyen jártas az ember több mindenben, mert több lábon állva nagyobbak az esélyek, és én is párhuzamosan végzek tanulmányokat.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi! :) Te milyen tanulmányokat folytatsz?
2018. máj. 23. 14:05
4/5 anonim válasza:
Bocs, a ped. asszisztens
hol tart egy évig ?
5/5 A kérdező kommentje:
Krúdy oktatási kp.
2018. máj. 28. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!