Bsc után Msc-re hogyan, mi alapján megy a felvételi?
Figyelt kérdés
Még közel se érint a dolog, csak érdeklődök. Valamilyen kredit rendszer van ha jól tudom, de nem tudom hogyan is működik. Főleg az érdekel, hogy másik intézménybe való Msc jelentkezés hogyan működik. (Jelenleg tervek szerint ugy van, ha ez lehetséges, hogy PE elvégzem a Bsc mechatronikát, és Msc-re BME).2018. máj. 18. 00:34
1/1 anonim válasza:
A mesterfelvételi nem annyira központi, mint az alapképzésnél. Minden egyetemen más követelmények lehetnek ugyanarra a szakra vonatkozóan, az én szakomnál legalábbis tök más az elvárás a különböző intézményekben. Úgyhogy részletesen tájékozódni az adott egyetem adott karjának/szakának honlapján tudsz, ott biztosan le van írva a mesterképzéses felvételi menete :) Teljesen mindegy, melyik egyetemről jelentkezel oda, ugyanazok lesznek a feltételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!