A villanyszerelő szakma miért középfokú végzettségként van megnevezve?
most te villanyszerelő helyett villamosmérnököt akartál írni vagy csak én nem értem?
De ha tényleg villanySZERELŐRE gondoltál akkor nem értem a kérdésed. Azt elvégezni egy 3 éves okj tanfolyam ha jól tudom, szóval egyetem-főiskola se kell hozzá. Amiket példának felsoroltál azokhoz 6 év egyetem szükséges és diplomát kapsz érte.
Jogász, bölcsész, stb.. ha nem is jó álláskilátások de egy felsőoktatásban megszerzett diploma jár érte, ezért felsőfokú végzettség.
Villanyszerelő pedig okj, nem jár felsőoktatásba, nevében is benne van, hogy egy szakma.
(Kicsit túlmagyaráztam sry)
Akkor azt tanácsolnám neked, hogy ha meghalnak rokonaid, szüleid és örökölsz illetve bármilyen ügyed lesz a hatóságokkal akkor keress egy villanyszerelőt az majd elintézi neked a hagyatékot és felvilágosít téged a rendőrségi kihallgatás előtt is :-)
Szerencsétlen!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!