Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan lehet iskolát váltani?

Delfinek_delfinek kérdése:

Hogyan lehet iskolát váltani?

Figyelt kérdés
9 vagyok es gimis vagyok de nem tudom eldönteni hogy szeretek e abba a gimibe járni mert kolis vagyok de ahol lakok ott is van egy gimi odajarnak a baratnoim es egyedul jöttem ebbe a suliba de itt jóba vagyok igazából a lányokkal csak valahogy mégsem érzem magam jol. Ahova járok odafigyelnek a diákokra és sokat segítenek ha kell leülnek megbeszélni a dolgokat de kettő barátnőm is el akar menni akik nélkül én el lennék veszve és ha elmennek akkor én is elmegyek de ahol lakok ott a gimi nem olyan vagyis sok tanár nagyok rosszul tanít de az meg is közel lenne és a barátaimmal lennék megéri?

2018. máj. 11. 20:30
 1/1 Szilcso12 válasza:
100%

Ezt neked kell eldönteni.

Új suli, új barátok...

Olyan sulit válassz, hogy ott jól érezd magad, és szívesen járj oda.

Attól, mert nincsenek ott a barátnőid, attól jól érezheted magad.

Tudom, vannak akik nehezen illeszkednek be, (pl. Én is), de 3-4 hónap alatt nagyon sok barátot szereztem és jól érzem magam velük.

Szóval, ez a te döntésed.

2018. máj. 13. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!