Szerintetek leérettségizzek vagy szakmát tanuljak?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és most épültem fel egy balesetemből. Az általános iskolában jó jegyeim voltak. Közgázba mentem volna tovább de sajnos közbejött a baleset.
Szeptembertől újra tanulni szeretnék. Jó lenne letenni az érettségit is, de nem érzem magam elég okosnak hozzá.
A másik tetszik a szakács szakma és lenne gyakorlati helyem és állásom is egy nívós étteremben.
Ti hogy döntenétek a helyembe?
22/n
2018. máj. 10. 17:20
1/4 anonim válasza:
Ha tetszik a szakács "élet" akkor azt ajánlanám (én személy szerint sose mennék el annak), főleg ha biztosra tudod hogy lenne rendes állásod kapásból, utána pedig még el lehet végezni egy 1 vagy 2 éves érettségit adó képzést, ha szükséges.
2/4 anonim válasza:
Muszáj leéretagizned. És könyörgök ne Menj szakácsnak nincs se hétvége se ünnep se karácsony semmi egész nap a negyven fokban aszalódsz állandóan északázol tönkre mennek a lábaid az egész napos állástól hidd el több családtagom is az és nagyon megbántákreadásul a mai világban nem élsz meg ennyiből
3/4 anonim válasza:
Legalább probáld meg az érettségit a szakács szakmát nem ajánlom se hétvége se ünnep
4/4 anonim válasza:
Elöző vagyok az elöző hozzá szólónak igaza van hogy nyáron van vagy 40 fok a konyhán kint meg vagy 30 fok és nem kellemes egéznap ugy megsokat kell álnod miért hiszed ugy hogy nem vagy elég okos az éretségihez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!