Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek leérettségizzek...

Szerintetek leérettségizzek vagy szakmát tanuljak?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és most épültem fel egy balesetemből. Az általános iskolában jó jegyeim voltak. Közgázba mentem volna tovább de sajnos közbejött a baleset.

Szeptembertől újra tanulni szeretnék. Jó lenne letenni az érettségit is, de nem érzem magam elég okosnak hozzá.

A másik tetszik a szakács szakma és lenne gyakorlati helyem és állásom is egy nívós étteremben.

Ti hogy döntenétek a helyembe?

22/n

2018. máj. 10. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Ha tetszik a szakács "élet" akkor azt ajánlanám (én személy szerint sose mennék el annak), főleg ha biztosra tudod hogy lenne rendes állásod kapásból, utána pedig még el lehet végezni egy 1 vagy 2 éves érettségit adó képzést, ha szükséges.
2018. máj. 10. 17:29
 2/4 anonim válasza:
100%
Muszáj leéretagizned. És könyörgök ne Menj szakácsnak nincs se hétvége se ünnep se karácsony semmi egész nap a negyven fokban aszalódsz állandóan északázol tönkre mennek a lábaid az egész napos állástól hidd el több családtagom is az és nagyon megbántákreadásul a mai világban nem élsz meg ennyiből
2018. máj. 10. 20:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Legalább probáld meg az érettségit a szakács szakmát nem ajánlom se hétvége se ünnep
2018. máj. 11. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok az elöző hozzá szólónak igaza van hogy nyáron van vagy 40 fok a konyhán kint meg vagy 30 fok és nem kellemes egéznap ugy megsokat kell álnod miért hiszed ugy hogy nem vagy elég okos az éretségihez?
2018. máj. 11. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!