A 8. kerületi VMG-hez milyen átlag kell? A Dráma szakra
Igen, ahogy az előttem szóló írta, így van.
Volt olyan a szóvelin, aki 89 pontos központival, maximum hozott ponttal jött. A szóbeli szegény tök kuka volt, a szóbelin nem érte el a minimumot, és nem vették fel.
De nagyon-nagyon-nagyon ajánlom, hogy menj előkészítőre, év végén - év elején van, 6 alkalom. Nem klasszikus előkészítő, matek--magyar, hanem 6 alkalom, 6 téma, 6 leendő tanár. Itt aztán belelátsz a suli életébe + hogy mit fogsz tanulni - nem szólva arról, hogy a szóbelire nagyon jó "előkészítés", hiszen ott is több helyszínen, több téma, több tanár - szintén csoportokban.
Ráadásul, én már összebarátkoztam az előkészítőn elég sok mindenkivel, akik a szóbelin is csoporttársaim lettek, így abszolút nem volt para - nem utolsósorban Ők lesznek az osztálytársaim is:) Már most nagyon jóban vagyunk, majdnem minden héten találkozunk:)
A Vörösmarty egy egészen más világ mint a többi iskola, itt aztán tényleg megtalálod a hasonló embereket.... Életem legjobb döntése volt, hogy ide jelentkeztem, számolom a napokat szeptemberig, suliba ennyire még nem akartam járni :D
Nem tanév végén - elején van az előkészítő, bocsi félreérthető voltam, hanem november-december-január valahogy így...
Fontos, hogy a nyitott napon - aznap legyen nálatok pénz, és fizessétek be, mert nagyon hamar betelik.
Az én fiam is boven 80 feletti kozpontival es max hozott pontokkal felvetelizett dramara, de itt tenyleg a szobeli szamitott a legjobban. O is jart elokeszitore, es nagyon sokat jelentett, elokeszito nelkul valszeg nem sikerult volna ilyen jol a szobeli.
Remelem, hogy o is hamarosan talalkozik majd leendo osztalytarsakkal.. mondjuk a nyelvi felmeron jovo heten :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!