Legjobb autós iskolák budapesten?
2. És a Dodgemnél is megcsináltad volna elsőre a kreszt?
Szóval akkor azt mondod, hogy oda érdemes menni?
Gyorsjogsinál csináltam a kreszt, e learning el. Meglett egyből.
Gyakorlatra viszont át kellett mennem másik iskolába ugyanis ahhoz képest hogy a gyorsaságot nyomják, a sikeres kresz után kb 8 héttel tudtam volna elkezdeni vezetni és kb heti 2 órát összesen. Vagy kifizetem a sürgősségi felárat ami nem kicsi és mivel tele volt a kirendelt oktató így is valszeg lett volna belőle 3 óra/hét.
Szóval gyakorlat a Dekmár sulival volt. Ugyanaz az e learning van náluk is szóval valószínűleg ugyanúgy meglett volna a kresz.
Az oktatók nagyon rendesek. Bármikor ajánlanám őket. Annyit hozzá kell tennem, hogy őszinték is. Ha azt látja hogy kell még idő mert nem fog menni a vizsga akkor meg is mondják. Elenged vizsgázni, de előre szól. Lefizetni pedig nem enged, ha nem tudsz vezetni és pont.
Tudom, ezt nem kérdezted, csak sok esetben ez is felmerül.
#3: Valószínűleg igen. Nem az oktatáson múlt, ugyanis semmi nem maradt meg abból, amit az órán tanítottak.
Az 5000 ft-os etitan gyakorlót csinálgattam és kb ugyan azok a kérdések voltak a vizsgán. Szóval kb semmi értelme nincs tanfolyamra járni (szerintem), elég lenne ha mindenki 50x kitöltené az etitant és szinte biztos, hogy max pont körüli lesz a vizsgája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!