Nem tudom, hogyan tovább ebben a helyzetben? Felvettek jogra, csinálom, megvannak a vizsgáim, közepesen.
Ha volt már valaki ilyen helyzetben,jó lenne,ha írna valamit.
Vannak éf.társaim,akikkel jóban vagyok,de velük nem akarom megosztani a kétségeimet.
Túlgondolod. Ha szereted az órákat, szereted tanulni, akkor ilyenen ne gondolkozz. Miért ne tudnád elvégezni? Ha elég jó vagy, akkor kapni fogsz munkát. Csak meg kell érte küzdeni. De ez minden területen így van (mostanság nagyon promótálják, hogy informatikusból hiány van, de ha valaki nem elég jó, hidd el, hogy nem fogják felvenni - annak ellenére sem, hogy munkaerőhiány van, tehát az, hogy egy ágazatban mennyire telített a piac majdnem lényegtelen).
Ha pedig nem szeretsz bejárni órákra, akkor gondold át, akkor gondold át mivel foglalkoznál szívesen. Másra ne hallgass (szüleidre se, a te karriered).
Utolsó,köszi.
Az a baj, hogy reálokhoz síkhülye vagyok.
Teát mindneképp magyar-töri-nyelvek vonal kell,h maradjon.
Utolsó,köszi.
a szüleimnek nem is merek szólni a bennem dúló harcokról,mert elájulnának
És mi lett?
Nem vagyok egyébként egy csapodár,sem bulimaca,nem célom a láblógatás.Csak valahogy érdekes, hogy most kezd elhomályosulni a látásom,most,hogy isztána kellene maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!