Kereskedelem és Marketing után pénzügy mester?
Figyelt kérdés
Sikerült elcsesznem, és ismét egy bóvli szakra mennem, immáron 26 évesen, végzősként a Corvinuson azon gondolkotam, mivel hozhatnám valamivel "rendbe".
BME Pénzügy mesteren gondolkodtam, KerMark BA mellé.
Tudom, hogy programozónak, vagy mérnöknek kéne tanulni, de ha egyszerűen nem érdekel, nem tudok mit csinálni..
Ti mivel folytatnátok? Jelenleg TATA Consultancy-nál dolgozom, angol C1, német gazdasági középpel rendelkezem.
2018. máj. 5. 09:36
1/4 anonim válasza:
pénzügy mester elég kemény, de tény hogy van súlya :)
Tehát nem kamu szak. De tény, hogy itt is csak az igazán nagy koponyák tudnak szép karriert bejárni
2/4 anonim válasza:
De a jelentkezéshez telejesítened kéne még gyorsan tárgyakat mert csak a gazdment meg a pénzügy számvitelt számolják be teljes kredittel. Én egyébként pénzügy számvitelen vagyok, de soha az életben nem mennék pénzügy mesterre tiszta matek, statisztika az egész.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, számvitel mester valamivel élhetőbb?
2018. máj. 14. 12:40
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem igaz, hogy csak a mèrnökök/programozòk keresnek jól/azok tudnak szèp karriert befutni (mondom ezt mèrnökkènt). Főleg a multiknál, a manager/marketing posztokon keresnek a legjobban. Szóval ne azért válaszd a pénzügy mestert, mert szerinted az a legjobb, hanem azért mert érdekel. Ha a KerMark érdekel a legjobban csináld azt, fejlődj azon a területen, és szép karriered lehet ott is. A lényeg, hogy olyan területet válassz ami érdekel, mert ott jó tudsz lenni, ha jó tudsz lenni akkor korlátlanok a lehetőségek.. rengeteg olyan “mérnökkel/informatikussal” találkoztam, akik azért lettek azok, mert ebben mennyi pénz van.. csak nem nekik.. ha kényszerből választasz szakot, akkor sosem leszel benne sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!