Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdálkodás menedzsment - Jó...

Gazdálkodás menedzsment - Jó szak?

Figyelt kérdés

Vélemények? "elit" szaknak számít ez manapság?

vagy túl sokan vannak már? Jól el lehet vele helyezkedni? Fizetés, stb ... akik tanulnak ezen, v végeztek már, azok véleményére lennék leginkább kíváncsi

2010. jún. 13. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
kamu. menj el mérnöknek.
2010. jún. 13. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Én arra megyek szeptemberben... szerintem nem rossz. Hasonlít a pénzügy és számvitelhez, végülis pénzügyi vezetői posztra képez, de ezenkívül sokminden mást is el lehet látni vele. A mérnöki szakok manapság pont, hogy túl népszerűek, ennyi mérnökre nem lesz szükség, amennyit képeznek már most. Igaz, közgazdász is nagyon sok van, de a tehetségeseket keresik, és az viszont ritka.
2010. jún. 13. 22:12
 3/6 A kérdező kommentje:

I. éves vagyok ezen a szakon egyébként, csak gondolkodom egy váltáson. Nem vagyok egy matek zseni az a baj, nem az eszemmel van a baj, hanem inkább h nincs türelmem számolgatni, most a főbb tárgyakat nem teljesítettem, igaz csak 1szer vizsgáztam, többször nem tudtam elmenni belőle pót-ra kül. okok miatt. a többi része jól megy, ami tanulható annál 3-4est ált összetudok kaparni.

Csak kiváncsi voltam a véleményekre, mert nem tudom h maradjak-e ezen a szakon v váltsak :(

egyébként én is ezt gondolom h ezen a szakon a tehetségesek tudnak érvényesülni, és én nem érzem magam annak ezen a téren

2010. jún. 13. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azzal, hogy elvégzel egy bsc- szakot még nem válsz közgazdasszá! Sajnos ebben a rendszerben semmit sem tanítanak, én most diplomáztam még régi hagyományos rendszerben és van tapasztalatom, mivel bsc diákokat készítettem fel mikro és makro órákra.
2010. jún. 13. 22:20
 5/6 A kérdező kommentje:

tudom h nem válok azzá ... nekem pont a mikro-makro- vállerő nem megy, egyszerűen nem látom át, nem értem a logikáját!

a váll. erőforrással mondjuk különösebb bajom nincs, kivéve h a 100 pontból 60at nem bírok összekaparni, mindig csak 40-50 pontos a vizsgám ... ez a része nem megy, egyszerűen nem látom át, lehet velem van a baj h s.eggelnem kéne felettem, de nem vagyok reálos... viszont a pénzügy, gazdjog meg ami száraz elmélet, az megy nagyon jól, és egyszerűen nem tudom mit tegyek, lépjek más felé, v szenvedjem végig a bsc-t, ami egyenértékű lesz egy fősulis diplomával, és jó szakemberré sem biztos h válhatok :S mert milyen vezető vagy bármi más lehetne egy olyan aki nemtud számolni ... :/

2010. jún. 13. 22:37
 6/6 A kérdező kommentje:
megtudnám szerezni, csak türelmem nincs ehez a területhez,matek részét nem is tanulom. Többiböl pár elolvasás után jól teljesítek. Nem tudom mit kell bunkoskodni, és miért kéne magam lehuzni a wcn. Nem gagyi egyetemre járok, és nem büfészakon tanulok, amit bárki tudna teljesiteni. Erről ennyit.
2010. jún. 14. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!