Gazdálkodás menedzsment - Jó szak?
Vélemények? "elit" szaknak számít ez manapság?
vagy túl sokan vannak már? Jól el lehet vele helyezkedni? Fizetés, stb ... akik tanulnak ezen, v végeztek már, azok véleményére lennék leginkább kíváncsi
I. éves vagyok ezen a szakon egyébként, csak gondolkodom egy váltáson. Nem vagyok egy matek zseni az a baj, nem az eszemmel van a baj, hanem inkább h nincs türelmem számolgatni, most a főbb tárgyakat nem teljesítettem, igaz csak 1szer vizsgáztam, többször nem tudtam elmenni belőle pót-ra kül. okok miatt. a többi része jól megy, ami tanulható annál 3-4est ált összetudok kaparni.
Csak kiváncsi voltam a véleményekre, mert nem tudom h maradjak-e ezen a szakon v váltsak :(
egyébként én is ezt gondolom h ezen a szakon a tehetségesek tudnak érvényesülni, és én nem érzem magam annak ezen a téren
tudom h nem válok azzá ... nekem pont a mikro-makro- vállerő nem megy, egyszerűen nem látom át, nem értem a logikáját!
a váll. erőforrással mondjuk különösebb bajom nincs, kivéve h a 100 pontból 60at nem bírok összekaparni, mindig csak 40-50 pontos a vizsgám ... ez a része nem megy, egyszerűen nem látom át, lehet velem van a baj h s.eggelnem kéne felettem, de nem vagyok reálos... viszont a pénzügy, gazdjog meg ami száraz elmélet, az megy nagyon jól, és egyszerűen nem tudom mit tegyek, lépjek más felé, v szenvedjem végig a bsc-t, ami egyenértékű lesz egy fősulis diplomával, és jó szakemberré sem biztos h válhatok :S mert milyen vezető vagy bármi más lehetne egy olyan aki nemtud számolni ... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!