Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Békéscsaba közgé infó szakra...

Békéscsaba közgé infó szakra nehéz bejutni?

Figyelt kérdés

Kb. Hanyas átlaggal vesznek föl? És nehéz maga az iskola? Nekem az átlagom perpill 4.6 körül mozog de ha csak a főbb tantárgyakat akkor 4.4 körül. Van esély arra hogy fölvegyenek. Bár még csak hetedikes vagyok de jó előre tudni.

(Köszi előre is a válaszokat és a helyesírási hibákat légyszi nézzétek el nekem telóról írom)

2018. ápr. 26. 22:51
 1/4 anonim válasza:
Szí! Itt nem az átlagod nézik,hanem a hozott pontokat. 7. és 8. Félévet nézik az alábbi tantárgyakból: Nyelvtan és irodalom átlaga!!!!, Töri,Matek,Idegen nyelv,és mivel infó szakra mennél ezért az infó számít,szóval ennyi. Így 7.-be max 25 pontod lehet,8.félévével összrakva 50 pont! :) ezt számold ki kérlek,és írd le ide hogy mennyi jött ki! Elég a 7.-est leírnod!
2018. jún. 11. 17:21
 2/4 A kérdező kommentje:

A hetedikes 21.5 pont

Köszi :)

2018. jún. 13. 21:20
 3/4 anonim válasza:

Bocsi a késői válaszért! :D Nekem 22

Naa az szép :D nekem 22 pontom lett a matek lerontotta. Neked is? :D Na szóval hogyha szépen belehúzól nyolcadikba,99,9% hogy felvesznek! Én 1. A magyar turisztikát jelölöm meg,mert föciből jó vagyok és az + pont :D. Szóval húzz bele 8.-ba hajrá! :D

2018. júl. 26. 14:36
 4/4 anonim válasza:
Na,hogy sikerült a 8.-ik? :)
2019. márc. 9. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!