Az idegenvezető nem számít be andragógia szakra?
Figyelt kérdés
Mert a felvin a pontszámító kalkulátor nem ad érte plusz pontot, pedig emelt szintű képzés, 54-es kódú.
Amit meg hozzáadna azoknak nem sok hasznát venném, mind ilyen irodai ügyintézők. :S Én eddig azt hittem, hogy bármely 54,55 kódú plusz pont.
Ezek szerint akkor nem mindegy melyik okj-t végezném el?
2010. jún. 13. 13:50
1/2 anonim válasza:
Nem.Csak azért adnak pontot,ami szervesen kapcsolódik a szakhoz
2/2 anonim válasza:
így van csak azért jár pluszpont, ami kapcsolódik a szakhoz ahova jelentkezel, persze emelt vagy felsőfokú okjnek kell lennie, én pl jogi asszisztensire járok, és majd nemzetközi igazgatási szakra fogok jövőre jelentkezni, és ott megkapom a pontot, mert az okj hasonló mint a szak ahova jelentkeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!