Úgy lehetek karmester ha az egyik fülemmel egy picit eltérően hallok? (Lenti dolgok NAGYON fontosak) 16F
most mondanam h van egy testepito: strength wars-ba jatszik aszem vito, lehet h nem, reg neztem, és neki aszem gerincferdulese van megis 120kg+ (reg neztem de lehet h 135kg) o se adta fel, nem lett olimpikon de attol meg profi, feladni azok szoktak akik .., nem eri meg, csinald azt amit szeretsz és lehet h megjavul
sok sikert :D
"lassan elmegyek fül-orr-gégészetre"
-ez jó ötlet, akár gyorsan, mielőbb.
Milyen hangszert tanulsz?
Szeretnél hangszeren játszani? Motivál, hogy megtanulj zenélni? Ha igen, milyen hangszer tetszene?
Kottaolvasással hogy állsz?
"Már kiskorom óta csodálom a karmestereket. Egyszeruen a kézmunkájuk és közbe a zene.."
A tv-ben nyilván ez látszik, de a karmester a valóságban egy magas színvonalú zeneművész, akinek sok évnyi kemény munkája fekszik a kézmunkája mögött.
De hogy lásd, ez a része sem könnyű, itt egy adoma a szép emlékű Hifi Magazinból:
"A magyar karmester a londoni Covent Gardenben próbál, elégedetlenkedik a zenekarral, egyes fúvós hangszíneket kifogásol.
-Kérem: milyen gyártmányú a kürtje? - teszi fel a kérdést az egyik bizonytalankodó muzsikusnak, mintegy megengedve neki, hogy a felelősséget átháríthassa a hangszerére. A kürtös méltatlankodva jelöli meg a legkiválóbb cég legdrágább márkáját.
A próba későbbi szakaszában Solti "elüti" magát. A megbántott zenész hevesen felpattan:
-Mr Solti, ha megkérdezhetem, milyen gyártmányú a pálcája?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!