Dng vagy Kossuth Lajos Gimnázium? (xx. Ker)
Figyelt kérdés
Sziasztok
A DNG-be az ideiglenes sorrend alapjan bekerultem a kezdo tagozatra igy ezt jeloltem elso helyre amikor lehetett valtoztatni a sorrenden. Viszont kiderult,hogy a Kossuthba is felvette volna....
(Az elso suli amit megjeloltem nem volt szimpi szobeli utan,igy azt utolso helyre raktam)
Szoval a dng-be megyek,de ugy erzem rosszul dontottem.
Most leginkabb a Kossuthba mennek de tudom,hogy ez mar nem lehetseges,es keso banat...
Szerintetek melyikkel jarnek jobban?Attol eltekintve,hogy biztosan a Dng-be megyek.
Elore is koszi a valaszokat:)
2018. ápr. 22. 17:48
1/7 anonim válasza:
DNG! Jó suli majd meglátod. A Kossuthról csak rosszat hallottam-olvastam.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi,ez most kicsit megnyugtatott
2018. ápr. 22. 19:08
3/7 anonim válasza:
nyugi! Oda kerülsz be ahova be kellett kerülnöd! :)
4/7 anonim válasza:
olvasgass csak a Kossuthról itt az oldalon... meglátod hogy nem lett volna jó választás.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat!:)
2018. ápr. 22. 20:44
6/7 anonim válasza:
DNG, szerintem is!!:) osztalytarsam is oda megy.:)
7/7 A kérdező kommentje:
Ertem koszi😁
2018. ápr. 24. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!