Miért nézik le sokan a karbantartó mérnököket?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már tervezőktől, meg folyamatmérnököktől, hogy alig csinálnak valamit, és közel sem tudnak annyit mint ők.#állás #munka #gépészmérnök #gépész #mérnök #tervező #tervezőmérnök #folyamatmérnök #karbantartó mérnök
2018. ápr. 21. 16:56
1/3 anonim válasza:
Mert az emberek idi... fa...k. Nem a karbantartó mérnököket nézik le, hanem mindenkit lenéznek. És nagyjából mindenki. Annyi lelkileg sérült ember van, hogy ez a megszokott dolog. Engem ugatott már le villanyszerelő is, pedig fizikus vagyok. Ezeket el kell engedni. Az Ő problémája, nem a tied. Szenvedjen vele Ő, ne Te. Tanuld meg szelektálni a bejövő információkat, az ilyen negatív és kicsinyes dolgokat élből dobd ki. Boldogabb és nyugodtabb életed lesz.
2/3 anonim válasza:
Pedig szerintem egy hibakeresés egy akkora gyártósoron mint egy focipálya is egy nagy feladat.
3/3 Fizikakedvelő válasza:
Azért mert semmi komoly munkát nem végeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!