Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az országban hol képeznek...

Kisvuk29 kérdése:

Az országban hol képeznek vadgazdálkodási technikusokat?

Figyelt kérdés

A kereső bárhogy keresek rá, csak a mátrix oktatási központot dobja fel. De ők nagyon messze indították most is a képzést. (Nógrádi vagyok ők meg Kunszetmiklóson indították a képzést ami kb 170km)

Az utazást jó lenne 100km alá szorítani, főleg ha már ilyen drága a képzés (500 000)

Hasonló néven (vadgazda technikus) a Szent István Egyetem Gödöllőn szokott indítani, ha jól láttam, de az ugye egyetem így felvi meg ilyenek amiket eddig is el akartam kerülni...

Jelenleg regisztrált álláskereső vagyok (1 éve érettségi után regisztráltam), de se állással, sem pedig mezőgazdaságban hasznosítható képzéssel nem segítettek ki így elkezdtem magamnak keresni tanfolyamokat okj-n, de úgy tűnik megyén belül nem egyszerű

Aki jártas képzésekben tudna segíteni, merre érdemes elindulnom legközelebb? Ha minden kötél szakad feljárok akár pestre is, de azt amíg lehet elkerülném. (Messze is van, kb 100km és ott könnyen eltévedek gps-el is :D )

2018. ápr. 18. 10:26
 1/7 anonim válasza:
100%
Mivel egy ideje összevonták az erdész és vadgazda technikust ezért nem találtál rá de Nógrádhoz legközelebb Mátrafüred szokott indítani.
2018. ápr. 19. 14:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem. A mátrix oktatási központ most is indít csak nekem az messze van.

[link]

Akkor ők is erdészeket képeznek?

Vagy itt vonták össze csak?

2018. ápr. 19. 22:48
 3/7 anonim válasza:
100%

Szeptemberben indul nappali képzésben, de most nézem megint szétvették egy időben egybe volt.

Mátrafüreden is van érdeklődd meg melyik indul.

Még az én időmben úgy volt, hogy erdész végzettséggel lehettél vadőr, de vadőrt végzettséggel nem lehettél erdész.

2018. ápr. 20. 06:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Eddig nem ismertem ezt az iskolát. Jövő héten be is megyek érdeklődni mikor, hogy indul.
2018. ápr. 20. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Mátrafüred, annyira nem bonyolult rátalálni...
2018. ápr. 20. 09:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor biztos velem van a baj, hogy még olyan képzéseket is bedobott a kereső ami már nem indul, de erről a suliról nem hallottam még.

Ismertem a szécsényi és pétervásárai sulikat mint mezőgazdasági, de ezt nem.

2018. ápr. 20. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Diána Csongrád?
2018. ápr. 20. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!