Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Félbehagyott OKJ-s szakma...

Félbehagyott OKJ-s szakma elévülési ideje, ha a két évből csak az elsőt fejeztem be? (bizonyítvány van róla)

Figyelt kérdés
Elkezdtem egy szakmát nappali tagozatos képzésben, amiből az első évet befejeztem. Ha folytatni szeretném, akkor van rá lehetőségem, úgy, hogy a második évfolyammal folytassam? Vagy újra kell kezdenem?

2018. ápr. 16. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kell elölről kezdenek, tudod folytatni, annyi a lényegi része, hogy így csak a második évre tudsz bekapcsolódni, reménykedve abban, hogy van olyan évfolyam, ami jövőre végez, meg iskolától is függ, hogy ugyanabban szeretnéd folytatni, vagy másikban. Én mikor félbehagytam, mert csalódtam a suliban és csak az indított olyan képzést, meg ha be szerettem volna fejezni az utolsó évemet újrakezdés nélkül, várhattam volna éveket, ami nem érte meg amúgy se, így önköltségesen vagyok most, ott folytatom tanfolyamon.
2018. ápr. 16. 21:38
 2/2 anonim ***** válasza:

*kezdened

Még annyi kiegészítésként, hogy csak iskolarendszerben lehetséges folytatni, csak őrizd meg a bizonyítványt az első évről mindenképp, önköltségesen meg lényegtelen igazából mer kb néhány hónap alatt végez az ember, de egyértelműen ott nincs olyan lehetőség, hogy ugyanott folytatni, csak előröl, de nekem már mind1 igazából, mert elég zűrös volt a korábbi suli.

2018. ápr. 16. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!