Melyik jobb fősuli: a BGF vagy a Heller Farkas?
Figyelt kérdés
2008. okt. 29. 13:29
1/11 anonim válasza:
mind2 nagyon erős,talán 1 icipicivel a bgf-nek nagyobb a hírneve...de csak egy picit...
2/11 anonim válasza:
BGF-nek valóban nagyobb hírneve van. HF-os ismerősöm sincs, szóval az kevésbé népszerű.
3/11 anonim válasza:
a BGF jobb
egyik ismerősöm ott tanít, vannak Hf-es ismerőseim is, de a bgf jobb, inkább oda menj
6/11 anonim válasza:
Én BGF-re járok, nekem nem jön be a suli, semmiről nem értesítenek, minden összevissza van, káosz az egész, én nem ajánlanám...
7/11 anonim válasza:
Én BGF-re járok, valóban elég nagy az összevisszaság, de nem olyan gáz. Viszont mielőtt jelentkeznél gondold át hogy állsz a matekkal mert az durva.
8/11 anonim válasza:
Én nem ajánlom a BGF-et,második éve járok oda és vannak tök szivatós tanárok és iszonyat sokat kell tanulni már a kettesért is.
9/11 anonim válasza:
A Heller a jobb, ha ponthatárokat nézel ott kérnek többet.
De tény h mindkettő erős csak a Heller elég új ezért kevésbé ismert. Jah és elég szívatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!