Mi a véleménytek a rekraáció, egészségfejlesztés szakról?
A fogorvostól miért ment el a kedved? Szerintem avval jobban járnál.
Mindegyik szakmáról rengeteg rosszat lehet hallani, olvasni! Régen én is így voltam, kicsit elment a kedvem attól amit kinéztem éppen emiatt, de utána a többinek is utánanéztem és csak a negatívumokat sorolják mindenről :-)
azért ment el a kedvem, mert kb 8év mire normális fogorvos lenne belőlem, és még utána se biztos h dolgozhatok:S Arról nemis beszélve h elsőre alig vesznek fel v.kit...
Mért mondják h a rekraáció büfészak??? ez most nagyon megtetszett, mivel az egészség fontos számomra, emellett gondoltam h elvégzem a pszichológiát, vagy jógát... és mindenképpen csatlakozni szeretnék az állatvédőkhöz is, ha elég idős leszek!!! komolyan érdekelnek ezek a dolgok.....sajnos rá kellett jönnöm arra h nem én fogom megváltani a világot...azt az egész világnak akarnia kéne, így inkább jobban teszem szerintem ha azt csinálom amit szeretek, mert manapság nem lehet megjósolni milyen munka lesz "menő" öt év mulva...
lehet megbánom...:( de mindenképp szeretnék segíteni állatoknak,embereken....+környezetvédelem
semmiképp sem akarok lenni egy irodában punnyadó bölcsész diplomás... az nem én lennék
V.ki írjon aki a pszichológia vagy rekraáció szakon van v.hol!!! légysziii vagy ha valakitől hallott már jót rosszat róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!