Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Corvinuson vagy a BGE-n...

A Corvinuson vagy a BGE-n jobb a légkör?

Figyelt kérdés
Gazdaságinfóra jelentkezek jövőre, csak még nem tudom melyiket tegyem első helyre. Szerintetek?

2018. ápr. 2. 01:47
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
A Corvinuson 80%-ban beképzelt pénzes szülők által eltartott sznob hülyegyerekek vannak. Inkább BGE.
2018. ápr. 2. 01:49
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
BGE-n meg sötét birkák.
2018. ápr. 2. 02:19
 3/7 anonim ***** válasza:
39%

Corvinus.

Én BGE-re járok, elég is volt.

2018. ápr. 2. 04:17
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Corvinus. A BGE-re nagyon fogyatékosak járnak.
2018. ápr. 2. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
PSZK-n nem tudom mi a helyzet,de én a KVIK-re járok és szörnyű,hogy mit képzelnek magukról itt az emberek,de mikor majd megtudják,hogy a diplomájuk semmit sem ér akkor fog igazán koppani a fejük. Szóval a diploma értéke miatt Corvinus,de ott meg elég sok a gazdag,elkényeztetett gyerek.
2018. ápr. 2. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Ezen a szakon talán a Corvinus kicsit jobb, ha államis leszel. De a legkör viszont jobb a BGE-n, több ösztöndíj lehetőséged van ott, akár duális is.
2018. ápr. 2. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
90%

BGE-ről jöttem át Corvinusra , itt sokkal jobbak az emberek,tanárok,minden.

BGE-re sok sötét, buta ember jár,elég volt az az egy év,életem legrosszabb 12 hónapja volt.

Ha csak BGE-re van elég pontod,azt javaslom jelentkezz át corvinusra később,ha teheted.

Elég nagy reményekkel indultam a BGE-re, szóval nem voltak előítéleteim,sőt...aztán ez lett belőle.

21L

2018. jún. 28. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!