A Corvinuson vagy a BGE-n jobb a légkör?
Figyelt kérdés
Gazdaságinfóra jelentkezek jövőre, csak még nem tudom melyiket tegyem első helyre. Szerintetek?2018. ápr. 2. 01:47
1/7 anonim válasza:
A Corvinuson 80%-ban beképzelt pénzes szülők által eltartott sznob hülyegyerekek vannak. Inkább BGE.
3/7 anonim válasza:
Corvinus.
Én BGE-re járok, elég is volt.
4/7 anonim válasza:
Corvinus. A BGE-re nagyon fogyatékosak járnak.
5/7 anonim válasza:
PSZK-n nem tudom mi a helyzet,de én a KVIK-re járok és szörnyű,hogy mit képzelnek magukról itt az emberek,de mikor majd megtudják,hogy a diplomájuk semmit sem ér akkor fog igazán koppani a fejük. Szóval a diploma értéke miatt Corvinus,de ott meg elég sok a gazdag,elkényeztetett gyerek.
6/7 anonim válasza:
Ezen a szakon talán a Corvinus kicsit jobb, ha államis leszel. De a legkör viszont jobb a BGE-n, több ösztöndíj lehetőséged van ott, akár duális is.
7/7 anonim válasza:
BGE-ről jöttem át Corvinusra , itt sokkal jobbak az emberek,tanárok,minden.
BGE-re sok sötét, buta ember jár,elég volt az az egy év,életem legrosszabb 12 hónapja volt.
Ha csak BGE-re van elég pontod,azt javaslom jelentkezz át corvinusra később,ha teheted.
Elég nagy reményekkel indultam a BGE-re, szóval nem voltak előítéleteim,sőt...aztán ez lett belőle.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!