Felvételi előkészítő Tudnátok segíteni?
Na , szóval , hetedikes vagyok és azon kezdtem el gondolkozni , h ugye már jövőre kezdem a nyolcadikat ,és időben el szerettem volna kezdeni a felkészülést a felvételire. Azért fordulnék felétek , h ti mikor kezdtétek el a felkészülést , és h elég-e szerintetek a gimnáziumi előkészítő ( MAGYAR ) !?
Köszönöm előre is a válaszokat !
Köszi a válaszod !!
Te mennyit keszultel rá , és hány pontos lett a felvételid ??
És akkor hogyan keszuljek fel rá ??
Tehát akkor azt mondod h elég az amit itthon egyedül csinálok , és mondjuk a tanárom kijvitja a fogalmazasaimat stb ??
Meg atnezgetem a tankönyveket ? Ilyenek ??
Különben csak magyarbol lenne fontos , mert a matek az nem nagy dolog ... mindig is imadtam és tehetséges is vagyok benne + van tehtseggondozo matektanarom is .
Na de akkor magyarbol elég csak az otthoni felkészülés ??
Egyaltalan nem lehuzas
En is jartam es legalabb 20pontal jobban irtam meg most mint amikor keztuk a felkeszulest
Matekbol az semmit nem jelent h jarsz tehetseggondozo matektanarhoz
A matek nagyon nehez az itasbelin
Az én fiam is most felvételizett, es mar o is tavaly ilyenkor elkezdett rá gyakorolni, szoval kb egy évet keszult ra. Persze nem minden nap, csak amikor volt ra eppen egy kis ideje. Nem jart elokeszitore, otthon gyakorolt. Magyarbol a tanarnoje a fogalmazasat mindig atnezte, mert ugye azt nem lehet a javitasi kulcs alapjan sem kijavitani otthon.
87 pontot irt, magyar 49, matek 38. ( Az elso idokben csak olyan 50-60-at irt, szoval nala nagyon sokat jelentett, hogy ennyit gyakorolt).
3- as vagyok. Szerintem elég, hogyha átnézed az elmúlt évek feladatát az bőven elég. A sulinkban akik jártak előkészítőre azok 40-50 pontosat írtak, úgy hogy van köztük kitűnő is. Akik nem jártak azok meg 80-90 pontokat is Elértek és nem a kitűnő fajták.
Én amúgy augusztusban kezdtem el,akkor kB. 4-5 feladatot csináltam, majd 4 hónapig semmit. És így is jót írtam.
Szurkolok.
Ha 85+ akarsz írni oldd meg az összeset!!!
De tényleg
Én így csináltam és 92 pontot írtam
48 matek 44 magyar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!