Bajai III. Béla Gimnázium és a kollégiuma milyen?
Szia!
Én most fogok csak ott kezdeni 9.-ben.
A koleszba viszont körbe vezettek minket. (Ha a Radnótiba mész) Kicsit 80-as évek beli igaz de tiszta/szép viszonylag. 8 fôre jut két zuhanyzó és két mosdó. Mikor vége van az óráidnak akkor ebéd aztán van egy óra szabad idô majd azt hiszem 3 vagy 4 óra szilencium majd megint egy óra szabad idô, vacsora és 10-kor van takarodó.
És figyelnek az étkezésnél ha valamire érzékeny vagy (pl laktóz, glutén), külön fôznek ilyen esetben.
A gimi tényleg erôs, de azt mondják hogy a tanárok nagyon jók, akikkel én talàlkoztam a nyílt napon mind szimpatikusak voltak. Az órák is jók!
Remélem tudtam segíteni!
Szia!
Nem olyan jó!
A bátyám oda járt és minden egyes nap csak tanult,szinte nem tudott semmi normális dolgot csinálni,már a régi barátaival se tartotta a kapcsolatot.Hétvégén a családi ebédeken is csak a szobájában kuksolt,mert annyit kellett tanulnia minden dolgozatokra.És minden nap hajnali 2kor aludt el...
Sok sikert,ha átvettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!