Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bajai III. Béla Gimnázium és...

Bajai III. Béla Gimnázium és a kollégiuma milyen?

Figyelt kérdés
Átjelentkezésen gondolkodom, azt mondták, hogy ez egy erős és jó iskola. Viszont nem sok mindent tudok róla, de jövőre már szeretnék máshol kezdeni, mert a mostani iskolámat utálom, viszont ha már elmegyek, akkor már egy jobb gimibe mennék. Valaki tudna valamit mesélni a gimijéről és a koleszokról,ahol az ott tanulókat elszállásolják?

2018. márc. 25. 21:15
 1/6 anonim válasza:

Szia!

Én most fogok csak ott kezdeni 9.-ben.

A koleszba viszont körbe vezettek minket. (Ha a Radnótiba mész) Kicsit 80-as évek beli igaz de tiszta/szép viszonylag. 8 fôre jut két zuhanyzó és két mosdó. Mikor vége van az óráidnak akkor ebéd aztán van egy óra szabad idô majd azt hiszem 3 vagy 4 óra szilencium majd megint egy óra szabad idô, vacsora és 10-kor van takarodó.

És figyelnek az étkezésnél ha valamire érzékeny vagy (pl laktóz, glutén), külön fôznek ilyen esetben.

A gimi tényleg erôs, de azt mondják hogy a tanárok nagyon jók, akikkel én talàlkoztam a nyílt napon mind szimpatikusak voltak. Az órák is jók!

Remélem tudtam segíteni!

2018. júl. 11. 18:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ♡
2018. júl. 13. 22:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél
2018. júl. 13. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olyan jó!

A bátyám oda járt és minden egyes nap csak tanult,szinte nem tudott semmi normális dolgot csinálni,már a régi barátaival se tartotta a kapcsolatot.Hétvégén a családi ebédeken is csak a szobájában kuksolt,mert annyit kellett tanulnia minden dolgozatokra.És minden nap hajnali 2kor aludt el...

Sok sikert,ha átvettek!

2018. júl. 22. 13:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A mostani iskolám is valami hasonló. Most egy másik suliba fogok vizsgázni augusztusban, hogy átvegyenek. De ha az nem jön össze, akkor ez a suli lesz a következő, ahova benyújtom a kérvényt. Állatorvosira szeretnék továbbmenni, ezért lenne jó az, mert azt hallottam, hogy kémia-biosz nagyon erős, és eléggé követelik.
2018. júl. 30. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen!Ezt én is így tudom.Az a suli tele van elkényeztetett pénzes gyerekkel.Ráadásul még az italt se korlátozzák jóformán.A báyám,amikor az osztálytársaival bulizott,elmesélte mit csináltak.Ha oda kerülnél vigyázz,hogy nehogy ilyen társaságba menj!
2018. júl. 30. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!