Ha elmondom tökéletesen az irodalom tételt, de a nyelvtanhoz nem szólok hozzá, attól még érvényes az érettségim? Mert így bőven meglenne a 10%, de nem tudom érvényes-e :S
NEm lesz időd a tételről elméletben sokat beszélni.
5perc van a nyelvtan érettségire.
Felvezető szövegnek kell kb két mondatot mondanod, utána gyakorlatban levezetned, a feladat alapján a válaszodat. Feladatközpontú, le is pontoznak ha elbszd az időt az elmélettel.
nyelvtan is nagy sz*pas lenne, legalabbis nalunk. nekunk a tanar joarc volt es megadta a feladatokat, es hat a legproblemasabb kerdeseket teszik fel termeszetesen (hangsulyozom, nalunk), szoval lehet bukta lenne, ha nem lennenek meg a feladatok:)
irodalomba amugy meg bele se szagoltam...
Nah ha 5perc van rá, akkor nem hangzik túl vészesnek. Akkor max 10 az irodalom..? :S
Nah itt egy kis leírás, ami nekem sok újat mondott. :D
igen 10 az irodalom, 5 a nyelvtan... És ebbe beleszámít a két perces bevezető mosolygás is :)))
Mivel feladatközőontúak nem nehéz kitölteni ezt az időt, bár nekem irodalomra néhol kicsit kevésnek bizonyul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!