Érettségi utáni hamar elhelyezkedéshez milyen OKJ képzést ajánlanátok? Egyetem nincs láthatáron, illetve szakmám sincs még.18/L
Figyelt kérdés
Gimiben hamarosan végzek, és mivel egyetem nincs a képben, szeretnék valahogyan elhelyezkedni egy normális állással. Ezért OKJ tanfolyamra gondoltam, az gyors és ahogy hallom, jelentős előnyt ad munkakeresésnél. Felsőfokú nyelvtudásom van, illetve dolgozom egy másik középfokún is.
Recepciós tanfolyam megérné? El lehet helyezkedni így, diploma nélkül?
Vagy mit tudnátok ajánlani? Hálás lennék bármiféle tanácsért, gondolatért. :) 18/L
2018. márc. 18. 21:29
1/5 anonim válasza:
Masszőr vagy körmös. Én azt tervezem, hogy gyógytornára megyek, és vagy előtte vazy utána végzek el egy masszőrit. Azzal akár külföldön is elhelyezkedhetsz.
2/5 anonim válasza:
Hát diploma nélkül elég nehéz az élet, de igazából még sokszor azzal is. A masszőr tényleg tud jó lenni, csak kérdés, hogy tudsz-e olyan helyet, ahol igény van rá. Miért kizárt az egyetem? Hosszú távon hidd el, hogy megéri...
4/5 anonim válasza:
Könyvelő,ápoló,szakács,pék,ha ennyire jó a nyelvtudásod,recepciósként is el tudnál helyezkedni.Esetleg pincér.
5/5 A kérdező kommentje:
Elég rosszul sikerültek a dolgok minden téren, és ezért nem valószínű az egyetem.. Bár még próbálom menteni a menthetőt :)
2018. márc. 20. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!