Erről az oldalról írhatok a szakdogában?
A bankrendszerről szeretnék írni de itt nem látok se szerzőt se dátumot
Hogyan derítsem ki h ez milyen könyvből van v ki a szerző hogyan hivatkozzam le ?
Ezen a pdf-en is rajta van az a szöveg amit én szeretnék de ezen sem látok szerzőt, dátumot :(
Jájksz
Szakdogába weboldalró nem nagyon illik hivatkozni.
Könyv vagy cikk!
Cikkeket a Google scholar segít neked találni
Köszönöm a gyors hozzászólást
Kerestem könyvtárban köbyveket de csak néhány mondatot találtam a bankrendszerről és ezzel kezdném a szakdolgozatot kicsit bővebben szeretnék róla írni mint pár oldal végre találtam egy weboldalt ahol normálisan le van írva ábrával ( azt is be szerettem volna szúrni ) erre nem tudok rá hivatkozni :/
Az első oldalon ott van a cím, illetve a szerzők listája. A letöltés fülből kiderül, hogy 2012-es.
Nem elegáns, de felhasználhatod. Én a linkre is hivatkoznék, de ha letöltöd, talán találsz egyéb adatokat is.
Vagy írsz az egyik szerzőnek, és kérsz tőle további, jól hivatkozható szakirodalmat.
az első oldalon ? ezt melyikre írtad ? amit legelőször belinkeltem?
kivettem 4 könyvet és sajnos csak 1-2 mondatot ír a bankrendszerről " 1987 január 1-jével a magyar bankrendszert kétszintűvé alakították át, amelyben a központi bank mellett kereskedelmi bankok és szakosított pénzintézetek, valamint egyéb pénzintézetek funkcionálnak" ennyit ír a magyar bankrendszerről utánna egyből az MNB-t tárgyalja de nekem a magyar bankrendszerről egy kisebb fejezetet kellene írjak mint 1. fejezet
Rendben köszönöm :) és olyan könyvből irhatok ki amira az van írva h "E kiadvány bármely részének sokszorosítása, bármilyen adatrendszerben való tárolása ( papír, elektronikus ) a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkól tilos "
természetesen mögé hivatkoznak ( szerző, dátum ) ha lehet így ??
/ Bocsánat a sok kérdésért sajnos a konzulens nem segít /
Értsd már meg, hogy NEM sokszorosítasz!!!
Felhasználsz GONDOLATOKAT, ÁTFOGALMAZVA és HIVATKOZOL a forrásra!
Ha tényleg nem érted a különbséget, az nagyon szomorú:(
Az, hogy a konzulens nem segít, sajnálatos, de ebben az esetben egy végzős egyetemi hallgatótól nem mentség!
egyrészt nem egyetem hanem főiskola
másrészt ez " csak " FOKSZ nem tudhatok mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!