Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit csinaljak ha nem birom az...

Xrowe kérdése:

Mit csinaljak ha nem birom az új iskolam?

Figyelt kérdés

Sziasztok

az előző iskolából eltavolitottak "közös megegyezéssel" mert kirugtak volna fegyelmivel hiszen k. Anyaztam egy tanárnak ahova most járok az iskolak legalja semmit se kell csinalni szinte és nem latom értelmét hogy bejarjak leirni 10 sort + mindtha fogyatékosok közt lennék...

A fegyelem is nagyon rossz a tanarok is leszarjak...

Arra gondoltam ev végén jelentkeznék a volt sulimba. Szerintetek jogosan tavolitottak el? (telorol irtam bocs a hibák ért)

2018. márc. 12. 02:31
 1/7 anonim válasza:
100%
Igen, jogosan. Kikérheted magadnak, ha ugy érzed okod van rá, de ilyen stílusban senkivel nem beszélhetsz, hiszen gondolom ő sem mondott neked ilyeneket...
2018. márc. 12. 05:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A stílusod miatt soha nem vesznek vissza a régi sulidba. Gyanítom, higy nem vagy már tanköteles. Ha nem tetszik akkor ne járj suliba, de ekkor kikerülsz a munkaerőpiacra és nem lesz álomfizetésed.

Javaslom érettségizz le bármennyire is szarul érzed magad a jelenlegi sulidban. A mostani helyzet miatt nagyrészt te vagy a felelős. Viseld a tetteidért a következményeket.

2018. márc. 12. 06:44
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Legyél magántanuló, akkor csak vizsgázni kell bemenni.

A régi sulit felejtsd el! Alig várták, hogy megszabaduljanak tőled (biztos vagyok benne, hogy nem ez a bizonyos anyázás volt az egyetlen ügyed, csak amiatt nem rúgtak volna ki, max. kaptál volna valami igazgatóit, vagy ilyesmi), nem lesznek hülyék, hogy visszavegyenek.

2018. márc. 12. 06:58
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
egy próbát megér: most (nem év végén) menj be az igazgatóhoz és mondd, hogy bocsánatot szeretnél kérni és meg akarsz javulni, vegyenek vissza, mert itt többet tanultál, jobban lehetett fejlődni. Lehet, hogy sikerül - végül is nevelők, nemcsak tanárok és az ilyet nevelési szempontból jónak tartják.
2018. márc. 12. 07:54
 5/7 Drazicc ***** válasza:
72%
hogy volt merrrrszed?? :D
2018. márc. 12. 08:52
 6/7 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy közben a tanár akinek beszoltam elvileg nem akarta hogy kirugjanak na mármost nemtudom hogy ezt azért mondta hogy az osztály nagyrésze ne utálja mert kirugatott a tanárok birtak 2 kivételével, azon kivül hogy voltak késéseim/hiányzásaim amik nem lettek igazolva ez az egy probléma adodott + egyszer le flegmáztam az of-t mert ordított mint akinek egy néger... egyébként 17/f
2018. márc. 15. 02:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogyan alakultak a dolgok, kérdező? Maradtál az új iskolában vagy év végén jelentkeztél a volt sulidba?
2022. febr. 16. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!