Jogra mennyire nehéz bejutni?
Figyelt kérdés
mondjuk Pécsre2010. jún. 9. 17:55
1/12 anonim válasza:
Én Pestre szeretnék menni, de oda nagyon nehéz, és azután bennmaradni se lesz könnyű. Pestre 420 pont felett volt tavaly, gondolom Pécsre kevesebb, de még így se lesz könnyű. Sok sikert hozzá!
2/12 A kérdező kommentje:
és töri emelt többi közép ugy be lehet utni? mondjuk ha nincsen nyelvizsgám?
2010. jún. 9. 18:05
3/12 anonim válasza:
Az első vagyok.
Igen, ha a magyarod, és a törid nagyon jó lesz. Nekem pl. a száz százalék a cél mindkettőnél.
Bár lehet, hogy neked nem a duplázás lesz a jó, milyen eredményeid voltak 3.-iktól kezdve?
4/12 anonim válasza:
Mivel egységes pontrendszer van, így nincs olyan, hogy nehéz meg nem nehéz. Meg kell nézni mennyi volt a ponthatár, és számolgatni, hogy hogyan lehet elérni.
5/12 A kérdező kommentje:
11.12 töri irodalom 5 nyelvtan 3 föci 5 matek 5 nyelv 3 ezek a jegyeim
2010. jún. 9. 18:32
6/12 anonim válasza:
A felvi.hu pontkalkulátorába kellene ezeket beleírni, és összehasonlítani a tavalyiakkal. Ha bőven felette van, akkor jó, ha éppen felette... az a gyomorideg. Én is így vagyok vele.
7/12 anonim válasza:
Egyre nehezebb, mert folyamatosan csökkentik a felvehető helyek számát, ami érthető, mert rengeteg jogász van már, nagy része munkanélküli. Felesleges az állam pénzén még több munkanélkülit képezni.
Bár ezt a jelentkezők nem értik meg, majd az egyetem elvégzése után szembesülnek vele, hogy a kutya nem fog nekik munkát adni...
8/12 anonim válasza:
Utolsó: Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol? Munkanélküli jogász vagy?
9/12 anonim válasza:
Nehéz bejutni, nehéz bennmaradni, azt javaslom, csak akkor kezdd el a jogot, ha tényleg ezt akarod és 100%-ig biztos vagy magadban. Munkát találni igencsak nehéz, de korántsem lehetetlen. Sok sikert! egy ügyvédjelölt
10/12 A kérdező kommentje:
fizetősre is nehéz?
2011. febr. 18. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!