Mesélnétek a budapesti Eötvös József Gimnázium szóbelijéről?
Idén írtam felvételit (nyolcadikos), 90 pontot szereztem (magyar 47, matek 43) az iskolai bizonyítványom kitűnő. Jövő szombaton megyek szóbelire, angol és magyar nyelvből. Haladó angol NYEK szakra jelentkeztem. Esetleg aki már átesett az Eötvös szóbelijén, leírná nekem, hogy milyen volt? Minél részletesebben, ha lehet. Az Eötvös iskola honlapját már ezerszer megnéztem, elolvastam, hogy mi a felvételi menete, illetve magyarból már átnézegettem az előre megadott szövegeket, de mégis kíváncsi lennék egy tapasztalt véleményére. Van esélyem ilyen eredményekkel? Kedvesek a szóbelin? Leírnátok a tapasztalataitokat a szóbeli kapcsán? Ti hány ponttal kerültetek be? (szóbeli, írásbeli, hozott pontok alapján) Nagyon köszönöm, annak aki szán rám időt!
Szép estét mindenkinek!
Szia!
Én ma voltam az Eötvösben szóbelizni(péneteken) és nagyon jól éreztem magam!
Minden igy történet ahogy az előttem lévő leírta.
Nagyon aranyosak voltak,kedvesek és segítőkészek.
Nincs okod izgulni,biztos nagyon ügyes leszel.
Én ma magyarból és angolból szóbeliztem, hihetetlenül boldog vagyok, minden nagyon jó volt :)
Ha van kedved privátban beszélgethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!