SomeoneWithHalo kérdése:
Pedagógusok! Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Az a problémám , hogy 12. Évfolyamban meghúztak matekból ezért ebből nem engedtek el érettségizni . Átmentem a pótvizsgán viszont az októberi érettségin nem mentem át. A tanárom azt mondta február 24-ig tudok jelentkezni a másik pótérettségire, erre ma szembesülök azzal , hogy már csak igazolással lehet mert lejárt a határidő. Emiatt az egy tantárgy miatt szívok , a többi érettségi jegyem 4-5-ös. Októberig dolgozni fogok, de nagyon idegesít mert már az idegenvezetői OKJ-met szeretném csinálni . A felmentésen gondolkoztam. Tudnátok erről mondani valamit, hogy ilyen helyzetben is tudnék e felmentéshez jutni? Vagy egyéb javaslatok? Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat ! - egy hálás 19 éves lány2018. febr. 23. 09:32
1/2 anonim válasza:
Nem ismerem a jogszabályokat. Én azt javaslom, csináld meg az érettségit. 25 pontot kell elérni a 100-ból. Ha a feladatsor első részében lévő egyszerű kérdéseket megcsinálod, már megvan a kettes. Biztosan fel tudnál készülni. Ha így döntesz, szívesen segítek benne.
2/2 anonim válasza:
A felmentéshez szakvélemény kell a pedagógiai szakszolgálattól, ahhoz pedig sajnos már idős vagy. Próbálkozz külön tanárral, aki célirányosan érettségi feladatokat gyakorol veled. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!