Milyen szakmát vagy esetleg főiskolát érdemes most tenni?
egy kisgyerekes anyának pl.
milyen lehetőségei vannak fejlessze magát?
Érdeklődési körök: gyerekek, pszihológia, fogászat, háziorvos, védőnő, gyerekcsősz, cukrász,
Vagy esetleg állatgondozással érdemes foglalkozni?
Tudom ezek nagyon távol állnak egymástól, de már nagyon nem vagyok képben mit szabad és mit nem rakni.
Érdeklődési kör alapján fogok válaszolni, szóval elég szubjektív válasz lesz.
Mivel említetted a gyerekeket, nekem azonnal a csecsemő- és kisgyermeknevelő ugrott be, én ezt fogom elkezdeni tanulni ősztől az ELTE-n. Vagy lehetsz akár óvodapedagógus is, hogy melyik vonz jobban, azt neked kell tudni. Csak az óvodapedagógus az alkalmassági szempontjából azért nehezebb, mert ott van ének, tesi alkalmassági is a beszéd mellette. Mindkét szakon tanulnál pszichológiát és anatómiát is (persze nem annyira magas szinten), ha már az orvosit is említetted.
Óvodapedagógust mindig keresnek, és a bölcsikbe is egyre több nevelő kell, szóval ez az irány mindig jó lesz.
A többit tényleg azért nem mondom, mert engem nem érdekel.
Előző vagyok
Annyit hozzátennék még, hogy ezt a két szakot tudod levezőn tanulni, ez nagy segítség lenne.
Amiket felsoroltál azokból a kb minden orvosi ami legalább egy diploma, és orvosokat estin nem képeznek.
Gyerekcsősz (babisitter) gondolom bárki lehet magában, ilyen óvoda nyitás pedig macerás.
Cukrász lehetsz de kb 3 lehetőség van:
A, dolgozol látástól vakulásig
B, csak a süteményeket rakosgatod mint egy robot
C, csinálsz egy sajátot, de ez megint sok pénz.
Fogászati asszisztens, dentálhigénikus :)
Ezek elég keresettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!