Tudtok olyan nyelviskolát, ahol gyors tempóban tudnék angol nyelvet tanulni? (Részletek lent. )
Most kb. C1 szinten lehetek (csináltam próba Cambridge Advanced Levelt, és elég jól sikerült), bizonyos komponensekben, pl. beszédben talán lejjebb, míg szövegértésben feljebb).
Eddigi nyelviskolai tapasztalatom (Katedra, International House) az volt, hogy a csoport vagy tele volt olyanokkal, akiknek semmi kedvük sem volt ott lenni, csak a szüleik lökték oda őket, vagy idősebbekkel, akiknek emiatt nehezebben megy a nyelvtanulás (ezt megértem, mégis, nekem fontos, hogy a befektetett időmet a lehető leghatékonyabban használjam ki), ráadásul nem is készültek az órákra, vagy bekerültek olyanok is, akik jóval a csoport szintje alatt voltak, és szintén magasról tettek az egészre.
Menj olyan tanárhoz privátban aki nyelviskolában tanít meg cégeknél, ők elég jók.
Anno jártam privát Katedrában is tanulni, nyelvvizsga után.
A csoportost én sem szerettem, nem fejlődtem vele eleget, főleg beszédben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!