Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most akkor melyik irányba...

Most akkor melyik irányba induljak?

Figyelt kérdés
Májusban érettségizem biológiából és matekból, mindkettőből középszinten. Nagyon úgy néz ki, hogy 95% körüli lesz mindkettő, talán a matekot ki is maxolom. Van egy középfokú angolom, júniusra lesz egy felső angolom és egy közép németem. Az én érdeklődési köröm az igazat megvallva nagyon sokat változott az elmúlt pár hónapban. Ekkor döntöttem el, hogy biológiai irányba szeretnék menni, ám mégis mérnökire. Ami a legközelebb áll hozzám eddig, az a Pázmány Bionikai szakja. Gondolkoztam még biomérnökin, illetve mechatronikai alapképzés után a BME biomechatronikai mesterén is. Az mechatronika BSc-t az Óbudain végezném el, onnan mennék BME MSc-re, remélem erre van lehetőség. Esetleg Pázmány bionikáról BME MSc biomechatronika? Ez az irány érdekelne engem, illetve ha van hasonló specializáció valahol, az is érekelne.
2018. febr. 12. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Én vagy a mechatrót választanám (mondjuk ilyenkor le kell nyelned, hogy az alapképzésedben nem sok biológiához köthető dolog lesz) vagy a bionikát.

Mondjuk a programozási tudás kiváltképpen hasznos már szinte bármilyen területhez, szóval lehet, hogy elsőnek a bionikát jelölném. (Ott van elég sok tárgy belőle).

2018. márc. 2. 19:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Valóban bionika lett végül az első helyen, bár programozni abszolut nem tudok 😯
2018. márc. 4. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!