Melyik egyetemen járok a legjobban? (többi lent)
Hello. 19éves vagyok, évvesztes, és érettségiző . A BME, OE, és (idén első évfolyamos) ELTE- műszaki menedzser szakra jelentkezek. De Last Minute van, (ugye 15.-e a határidő) és félek kicsit ( nagyon) hiszen voltam nyílt napokon, meséltek róla ( öm. igen, tehát minden egyetem elmondta hogy náluk a legjobb) És tudom, hogy van kint itt is hasonló kérdés külön külön, de ha van véleményetek, vagy netán ide jártok (bármelyikre!) vagy hallottatok valamit vagy tapasztalatból, és leírnátok, nagyon-nagyon sokat segítenétek vele. Illetve ha tapasztalat is van, érdekelne mit szerettek benne, illetve mi az amit nem.
Előre is köszi : )
Mindegyik elismert intézmény, az órák és tananyag színvonalával nem lesz gond, aztán meg úgyis rajtad áll, hogy mennyit sajátítasz el belőle.
Őszintén, azt tedd első helyre, amelyik a legszimpatikusabb volt. Itt akárhány szubjektív szempontot mérlegelhetsz. Például: előadótermek állapota, étkezdék, tanári gárda (akik a nyílt napon voltak), ha nem leszel bentlakásos, fontold meg a közlekedést, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!