Akkor is jár ingyen OKJ ha már van, viszont fizettem érte?
Végzettségem, amit rendes nappali tagozaton szereztem, fiatalon, iskolásként: Környezetvédelmi technikus
Saját pénzből:
-Fitness és sportoktató
-vagyonőr
Munkaügyin keresztül:
-angol tanfolyam
Oh... szóval lehetne 10 saját zsebből finanszírozott szakmám, akkor is elvégezhetnék még kettőt...
AZ én esetemben a még fiatalon,iskolásként szerzett technikusi, plusz a későbbi, munkaügyi által biztosított nyelvtanfolyamot vajon hogyan számolhatják.
Vezetnek ezekről valahol nyilvántartást?
A nyelvtanfolyam biztosan nem szakképezettségnek számít.
A leírásod alapján egy ingyen elvégezhető OKJ-ra jogosult vagy. Jól gondold át, hogy mit választasz.
Kedves hármas és négyes válaszolók!
Pont ezekre gondoltam én is...
Jó lenne valami hivatalos úton megerősítést kapni ezt illetően.
Nem tudtam elhelyezkedni vele, pedig kb évenként körülnéztem kb 35 km-es körzetben. Ezen kívül kétszer, vagy háromszor jelentkeztem az ország összes nemzeti parkjához, de egyikhez sem mehettem.
Pár napot dolgoztam egy komposztáló vagy fermentáló üzem teherportáján, ahol be kellett volna oltatnom magam pestis, vagy ebola ellen :O Az őrkutya állandóan vért hányt és szállt mindenféle veszélyes iszap pora. Ráadásul szigorú számadású papírokat kellet volna kiállítanom és hiba esetén 100ezres, vagy akár milliós büntetéseket kifizetnem. Valami 9 fajta bevallás szerű cuccot kellet volna vezetnem plusz 2-3 speckó program kezelését betanulnom.
Esetleg valamilyen gyárban lehetne elhelyezkedni, de problémás. A legtöbb helyen elküldték/elküldik a munkavédelmist, valamilyen környezetvédelmis gyorstalpalóra. Állandóan bújni kell a törvénymódosításokat, rendeleteket, stb. hogy tudj okoskodni a papírokkal, hogy ne büntessék meg a céget. Ha valami gebasz van, akkor meg rádverik.
Engem főleg a terepi munka érdekelne, de olyat meg nem találok. Jelentkeztem már a wwf-hez is, de semmi.
Laborba mehettem volna, de onnan meg elküldtek volna fősulira. Annyira nem érdekel az az ága, hogy még tovább tanuljam. Összegezve: Nem volt olyan lehetőség, ami érdekelt volna. Aktatologatónak, vagy laboránsnak meg nem akartam menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!