Ha 25-26 évesen végezném el az alapszakot, hátrányban lennék azokkal szemben, akik 21-22 évesen végeznek?
Köszi, én is így gondolom, hogy nem sokat számít az a pár év, de sok ijesztő véleméyt olvasok itt...
Egyébként gazdasági szakról lenne szó.
én 35 évesen végeztem az egyetemet és 23 évesen kezdtem!
Ja igen nem rúgtak ki.....miért rúgtak volna ki? évi 4-5 vizsga mindegyik első tárgyfelvétellel...minimum kredit nem volt..lassú viz meg partot mos :-)
Ugyanolyan diploma mint aki 5 év alatt végezte el :-)
Ránézésre kérik tőlem a személyit cigi vásárláskor...vizsgán nappalisnak néztek és volt olyan is amikor már vagy 8 éve jártam egyetemre és még csak harmadéves voltam, hogy azt hitték elsős vagyok és most iratkozok be :-)
Hát 25 évesen sajnos már kevéssé lesznek feszesek a csöcseid, mint 21 évesen, szóval ha férfi interjúztat, igen, hátrányban leszel :(
Viccet félretéve, a kor csak egy szám, azt mutatja, hányszor kerülted meg a NAP nevű csillagot, mióta kibújtál az anyaméhből. Semmilyen hátrányod nem lesz 25-26 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!