Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyha munkanélküli vagyok és...

Hogyha munkanélküli vagyok és tanulni szeretnék, akkor azt támogatja az állam? Vagy csak megvan, hogy melyik képzéseket támogatja?

Figyelt kérdés
Munkanélküli nő vagyok, de szeretnék elvégezni egy vagy esetleg több tanfolyamot ami nem biztos, hogy menne önerőből, ezért arra vagyok kíváncsi, hogy van-e ilyesmire lehetőség.

2018. febr. 6. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha lejelentkezel munkaügyi központba, jelentkezhetsz tanfolyamokra(adott listából) és ha megfelelsz az igen szigorú bekerülési feltételeknek, és a tesztet is jól írod meg, akkor a munkaügyi fizeti a tanfolyamod.
2018. febr. 6. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Van érettségid?
2018. febr. 7. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!