Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debrecenbe vagy Miksolcra...

Chainsprocket kérdése:

Debrecenbe vagy Miksolcra menjek gepeszmernok kepzesre?

Figyelt kérdés

Miskolc es Debrecen kozott gondolkodom gepeszmernoki palyan de Debrecent mindenhol rossznak titulaljak.

Debrecenben a muszaki kar miert rossz?

Konkretumokra lennek kivancsi, hogy miben nyilvanult meg az, hogy nagyon gyenge egyetem.

Az en szivem azert huz Debrecen fele, mert nemreg kezdtem el magantanarral keszulni nemet nyelvvizsgara, es ugy tunik az egyetem elott nem tudom befejezni.

Mindenkepp egyetem mellett kene, ami szerintem nem menne, ha Miskolcra mennek a kepzes kemenysege miatt.

Valamint angolbol is szeretnem a felsofokut meg melle megcsinalni, ami szinten nem menne szerintem Miskolcon.

Ezek utan is azt mondanatok, hogy inkabb Miskolcon a diploma az angol kozep nyelvizsgammal?

Vagy egy debreceni gepeszmernoki diploma, egy angol felsofoku es egy nemet kozeppel mar ertelmesebb lenne?

Sajnos egyenlore teljesen tanacstalan vagyok, ugyhogy mindenfelekeppen erdekelnenek a tanacsok..

2018. febr. 6. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Miskolc, egyértelmű
2018. febr. 6. 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Meg igy is, hogy ott nem tudnek nyelveket tanulni meg hozza?

Azt mondjak hogy az angol nyelvvizsga manapsag mar nagyon alap.

Es elvarnak a cegek is egy angol felsofokut es egy nemet kozepet mostmar.

Biztos hogy nagyobb eselyem lenne a Miskolcon megszerzett mernoki diplomaval es csak egy kozepfoku angollal?

2018. febr. 6. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Miskolci gépész diploma 100x elfogadottabb mind a debreceni.....

Ez, hogy alap az angol felsőfokú és német középfokú egy vicc.... örülnek ha tudsz köszönni....

Amugy Miskolcon is van nyelvtanár, nyelvvizsga központ, meg persze internet

2018. febr. 6. 20:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor azt mondjatok Ti is, hogy inkabb Miskolcon csinaljam, megha ott nem is tudok tovabbhaladni a nyelvekkel es csak az angol kozepem marad meg?

Ertelmesebb dontes lenne igy a Miskolci Egyetem, mintha Debrecenben csinalnam ugyanezt a kart csak mellette meg megcsinalnam a nemet kozepet es az angol felsofokot?

Konkret velemenyetekre lennek tenyleg kivancsi, hogy melyik opcioval futnek be a jovoben jobban.

2018. febr. 6. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!