Pénzügy-számvitel után még mit érdemes tanulni?
PSZ diplomát kapok majd nyáron, de szeretnék még tovább tanulni, viszont nem tudom mi lenne jó hozzá. Valami olyat szeretnék amihez hasznos a közgazdász végzettség de lehetőleg kicsit eltér tőle. Szakképzés, alapszak vagy mester is érdekelne (kivéve a számvitel).
Valakinek van tippje mi lenne jó? Igazából nincs olyan terület amit kizárnék, humán és reál is lehet.
Tudom hogy ez nagyon határozatlan hozzáállás, csak érdekel ki mit javasolna.
Nincs kimondott célom munkát illetően, ezért gondoltam hogy előbb valamilyen érdekesebb szakot végeznék el. Mikor elkezdten a szakot könyvvizsgáló akartam lenni, azért erre jötrem, de már nem izgat a számvitel. Könyvelőént dolgozok jelenleg, de valahogy nincs semmi kihívás benne, nem rossz, csak unalmas. Nagyon rugalmas a munkaidőm, ezért is szeretném kihasználni az alkalmat és tanulni még valamit mellé.
Amúgy azt lehagytam, de jelenleg az informatikán gondolkozok, nem tudom ez mennyire jó hozzá. Mivel van gazdinfó szak is csak nem rossz párosítás, de nem tudom infóból is melyik lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!