Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit lehet matekkal és biosszal...

Mit lehet matekkal és biosszal kezdeni?

Figyelt kérdés
Ebből a két tantárgyból vagyok a legjobb és nagyon szeretem is, foleg a matekot. És ezzel a két tantárgyal mi felé tudok menni egyetemen?

2018. jan. 29. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
matek-biosz szakos tanár? :D
2018. jan. 29. 21:54
 2/9 A kérdező kommentje:
valami komolyabbra gondoltam:) matek OKTVt már nyertem és valószínüleg külföldön fogok tanulni csak nem tudom hogy mi felé mehetnék, mert nekem ez a két tantárgy nem kombinálható a fejemben
2018. jan. 29. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:

hát ha nem kombinálni...

matek-matematikus, menedzsmentes matek, financiós matek- ha ilyen szavak a magyarban nincsenek, akkor bocsi, nem Magyarországon tanulok és ezeket fordítottam...a lényeg,hogy pl. a menedzsment/ közgazdaságtan matematikai részére fejezik igencsak komolyan a hangsúlyt (btw. ezekkel nagyon jó lehet keresni)...matematikusként meg aztán tuti lesz állásod,nagyon sok helyre keresnek analitikusokat stb, statisztikai hivatalok ...

de sajnos több infót én se nagyon tudok mondani, ezeket is csak onnan hallottam, hogy sok matekossal vagyok összezárva az egyetemen(holott én nem ezt tanulom)

bio-biológus-egyetemeken milliófelé lehet szakosodni- pl mikro,neuro,biofizikus stb (bár sajnos a biológiához sem annyira nem értek :D)

Mindenesetre, ha a fősuli/egyetem ki van nézve, nézd meg online milyen szakjaik vannak és azok közül válaszd,ami a legjobban tetszik!

remélem azért picit segítettem :D

2018. jan. 29. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Rengeteg dolog felé mehetsz..

Akár orvosi és azután kutató..

2018. jan. 29. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
biomérnök, molekuláris bionika
2018. jan. 30. 11:51
 6/9 dq ***** válasza:

Kedvenc matematikusom blogján ilyesfajta biológiával kapcsolatos tartalmak vannak:

[link]

Úgy gondolom, hogy a komplex rendszerek vizsgálata (pl számítógépes programok, topologikus terek, algebrai struktúrák, piaci folyamatok, élőlények) gyakorlatilag korlátlan lehetőséget tartogat tanulmányozás szempontjából, szóval rá lehet ereszteni akármilyen erősségű és típusú matekot (de komolyan majdnem bármelyik ágát), és el lehet azzal lenni.

Továbbtanulás szempontjából gondolom matematikus.

2018. jan. 30. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Biomérnök
2018. jan. 30. 12:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Molekuláris bionika
2018. jan. 30. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:
biológus :)
2018. febr. 2. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!